«Αγουέροοοοο»: Η Μπαρτσελόνα τον ανακοίνωσε… φωνάζοντας! (pic)

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Κουν Αγουέρο!

Κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Κουν Αγουέρο!

Όπως αναμενόταν, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού έως τη σεζόν 2022/23, ενώ ορίστηκε και ρήτρα -όπως συνηθίζουν τα ισπανικά κλαμπ- στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τυπικά, ο Αγουέρο θα ανήκει στους Καταλανούς από την 1η Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα, δε, με τη σχετική ανακοίνωση της Μπάρτσα, η παρουσίασή του και η… απαραίτητη φωτογράφιση στο «Καμπ Νου» θα λάβουν χώρα σήμερα (31/05) το απόγευμα.

 

Πιθανό να ανακοινωθεί μέσα στη μέρα και ο Έρικ Γκαρθία!

Με γρήγορους ρυθμούς, λοιπόν, προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν.
Οι «μπλαουγκράνα» έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό τόσο με τον Σέρχιο Αγουέρο, που ανακοινώθηκε, όσο και με τους Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι και Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Ο 20χρονος αμυντικός της Σίτι, μάλιστα, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και αυτός σήμερα! Θα υπογράψει, όπως όλα δείχνουν, συμβόλαιο συνεργασίας για πέντε χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Παρά τις πιέσεις της Σίτι να κρατήσει τον Ισπανό, εκείνος είχε πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Τη φετινή σεζόν ο Γκαρθία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «πολιτών», ενώ σε επίπεδο Premier League αγωνίστηκε μόλις 380 λεπτά (6 συμμετοχές).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy