Η ακτινογραφία Ουγγαρίας και Ουκρανίας ενόψει των φιλικών του Ιουνίου

Φιλικά με δυνατούς αντιπάλους, οι οποίοι προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του ΕURO 2020 θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών τον Ιούνιο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Κύπρος θα αντιμετωπίσει στις 4 Ιουνίου στη Βουδαπέστη την Ουγγαρία και στις 7 Ιουνίου στο Χάρκοβο την Ουκρανία.

Η Ουγγαρία συμμετέχει στον 6ο  όμιλο του EURO 2020 και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Πορτογαλία. Θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο EURO στις 15 Ιουνίου με αντίπαλο την Πορτογαλία στο Στάδιο Puskás Arena στη Βουδαπέστη. Στο ίδιο στάδιο θα αντιμετωπίσει στις 19 Ιουνίου τη Γαλλία και στις 23 Ιουνίου θα παίξει με τη Γερμανία στην Allianz Arena.

Εκτός από την Κύπρο, η Ουγγαρία θα δώσει φιλικό αγώνα και με την Ιρλανδία στις 8 Ιουνίου.

Η Ουγγαρία βρίσκεται στην 37η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης Εθνικών ομάδων της FIFA.

Ο αγώνας Ουγγαρία – Κύπρος θα γίνει την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 21:00 στο Στάδιο Szusza Ferenc (Újpest).

Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες Κύπρος και Ουγγαρία, ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2007 σε φιλικό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο με την Εθνική μας να παίρνει τη νίκη με 2-1. Είχαν σκοράρει τότε για την Εθνική μας οι Γιασεμάκης και Οκκάς.

H Ουκρανία συμμετέχει στον 3o όμιλο του EURO 2020 και θα αντιμετωπίσει την Αυστρία, την Ολλανδία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στις 13 Ιουνίου με την Ολλανδία στην Johan Cruijff Arena, στις 17 Ιουνίου θα παίξει στο Βουκουρέστι με τη Βόρεια Μακεδονία και στις 21 Ιουνίου, επίσης στο Βουκουρέστι με την Αυστρία.

Εκτός από την Κύπρο, η Ουκρανία θα δώσει φιλικό με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3 Ιουνίου, επίσης στο Χάρκοβο.

Η Ουκρανία βρίσκεται στην 24η θέση της κατάταξης της FIFA.

Ο αγώνας Ουκρανία – Κύπρος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 19:00 στο Στάδιο OSK Metalist στο Χάρκοβο.

Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες Κύπρος και Ουκρανία ήταν στις 24 Μαρτίου 2016 σε φιλικό αγώνα στην Οδησσό. Η Ουκρανία είχε νικήσει τότε με 1-0.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy