Τι ενώνει Νίκο Κίρζη και Alexander Zorniger(video,pics)

Πρόεδρος και νέος προπονητής του Απόλλωνα, έχουν ένα κοινό σημείο...

Πριν από λίγες ώρες σήμερα(26/5) ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Απόλλωνα, η συνεργασία με τον Γερμανό προπονητή Alexander Zorniger .

Αναμοχλεύοντας το παρελθόν ανακαλύψαμε το κοινό σημείο που ενώνει Νίκο Κίρζη και τον νέο προπονητή των “γαλάζιων”! Ποιο είναι αυτό; Και οι δύο πανηγύρισαν μπροστά στους οπαδούς των ομάδων τους στο ίδιο γήπεδο, στο ίδιο πέταλο σαν φιλοξενούμενοι!

Πως έγινε αυτό; Ο Νίκος Κίρζης πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League για τρίτη φορά κόντρα στη Μίντιλαντ στη “MCH Arena”, μετά το τελικό 1-1 σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα για να ακολουθήσουν οι πανηγυρισμοί στο πέταλο του γηπέδου. Ο ισχυρός άνδρας των “γαλάζιων” χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους οπαδούς που ακολούθησαν την ομάδα στο Χέρνινγκ της Δανίας.

Τον Μάρτιο του 2018, ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Ζόρνιγκεν, με την τότε του ομάδα την Μπρόντμπι κέρδισε τη Μίντιλαντ με 0-1 και πανηγύρισε στο ίδιο πέταλο με τους οπαδούς της προηγούμενης του ομάδας.

Δείτε το βίντεο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy