Προς κατάργηση του “εκτός έδρας γκολ” η UEFA!

Η UEFA είναι έτοιμη να αποφασίσει την Παρασκευή (28/5) την κατάργηση του "εκτός έδρας γκολ" στις διοργανώσεις της μετά από 56 χρόνια!

Τη… φωτιά, που έβαλε η ”Equipe” πριν από λίγο καιρό, έρχονται να «φουντώσουν» οι Times!

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, την ερχόμενη Παρασκευή (28/05), παραμονή του τελικού του Champions League στο Πόρτο, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αναμένεται να ανακοινώσει στην Επιτροπή της UEFA, που θα βρίσκεται στην πορτογαλική πόλη, την πρόθεσή του για κατάργηση του «εκτός έδρας γκολ»!

Όπως τονίζεται, λοιπόν, στο δημοσίευμα, αν βρει αρκετούς υποστηρικτές -όπως αναμένεται να συμβεί- τότε η UEFA θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την κατάργηση ενός μέτρου, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 1965-66 στο Κύπελλο Κυπελλούχων και εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τότε!

Η συζήτηση για την κατάργηση ή μη του άρθρου 20.01 δεν ξεκίνησε, φυσικά, τώρα, αλλά με τα άδεια γήπεδα λόγω πανδημίας και τις ουδέτερες έδρες εντάθηκε. Λέγεται, μάλιστα, ότι θα πρόκειται για ολική κατάργηση και όχι μερική (να ισχύει, δηλαδή, ό,τι και τώρα στην κανονική διάρκεια και να μην ισχύει στην παράταση) και άμεση εφαρμογή τη νέα σεζόν!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy