Πήρε το πρωτάθλημα και φεύγει…

Αποχωρεί από τον πάγκο της πρωταθλήτριας Λιλ ο Γκαλτιέ

Την αποχώρησή του από τον πάγκο της Λιλ, δύο 24ωρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1, ανακοίνωσε μέσω δήλωσής του στην L’ Equipe ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος προπονητής μέσα από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα έκανε γνωστό ότι την επόμενη σεζόν δεν θα συνεργάζεται με τους «Λιλουά», απόφαση για την οποία, όπως είπε, έχει ήδη ενημερώσει και τον πρόεδρο του συλλόγου.

Όπως αναφέρει ο Γκαλτιέ στην εφημερίδα «Είναι η σωστή στιγμή, μίλησα με τον πρόεδρο και αποφασίσαμε να αποχωρήσω από την ομάδα.» Άλλο γαλλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα το «Rmc» μετέδωσε ότι ο 54χρονος τεχνικός έχει δεχθεί προτάσεις από τις Λιόν, Νις και Νάπολι και θα απαντήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. αν θα κάνει κάποια αποδεκτή.

Ο Γκαλτιέ ανέλαβε την Λιλ το Δεκέμβριο του 2017, καθοδηγώντας την σε 152 αγώνες. Το συμβόλαιό του τελείωνε αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο θεώρησε ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει και θα αναζητήσει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy