Survivor: Κέρδισαν χθες οι Κόκκινοι αλλά έγινε χαμός με τον Τριαντάφυλλο

Το Survivor επέστρεψε χθες στη μικρή οθόνη με ένα νέο επεισόδιο και ένα νέο αγώνισμα, όπου τη νίκη πήρε η Κόκκινη ομάδα, αλλά η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου στο συγκεκριμένο αγώνισμα, προκάλεσε… εκρήξεις οργής από πολλούς.

Πριν το αγώνισμα επάθλου, είδαμε μια ακόμη μάχη των αρχηγών με τους Σάκη και Καρολίνα να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους και έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες της εβδομάδας.

Ακολούθησε το αγώνισμα επάθλου όπου τη νίκη πήρε οριακά η Κόκκινη ομάδα με σκορ 10 -9

Ο Τριαντάφυλλος που ήταν στη Κόκκινη ομάδα όμως σε άλλα runs επέλεξε να αγωνιστεί και σε άλλα όχι προφασιζόμενος τραυματισμούς.

Μετά το αγώνισμα λοιπόν τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί: «Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας.» Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα τον αποκάλεσε «μεγάλο καραγκιόζη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy