Περιμένει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ

Την απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένουν στην ΑΕΚ, διαφορετικά θα στραφούν σε άλλες λύσεις για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν, με φόντο την είσοδο της ομάδας στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Ουκρανός τεχνικός, πέρα από την πρόταση της «Ένωσης», έχει ακουστεί για την εθνική Ουκρανίας, την Αλ Αΐν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Προτεραιότητα για τον 46χρονο προπονητής φαίνεται πως παραμένει ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ωστόσο, μία τέτοια πρόταση δεν φαίνεται πως έχει φτάσει στα χέρια του.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sportη ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μπορέσει να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ρεμπρόφ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν Ισπανό κόουτς και έναν από την Κεντρική Ευρώπη (χωρίς να έχουν διαρρεύσει οι ταυτότητές τους), ενώ πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που περιμένει ένα τηλεφώνημα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy