“Έκλεισε ο κύκλος σου στον Απόλλωνα”

Αυτό ανέφερε ο Νίκος Κίρζης μετά το τέλος του πρωταθλήματος στον Έκτορ Γιούστε!

Μέσω sms η Ομόνοια ανακοίνωσε στους φίλους της ομάδας την απόκτηση του μέχρι πρότινος Ισπανού αμυντικού του Απόλλωνα, Έκτορ Γιούστε, Ομονιάτης ο Γιούστε.

Ο Γιούστε εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται στους “γαλάζιους” από το Καλοκαίρι του 2017 και πέτυχε πάρα πολλά με τον Απόλλωνα, πρόσφερε επίσης πολλά. Τη φετινή χρονιά έληξε το συμβόλαιο του, Γιούστε ο επόμενος…, και όπως ο ίδιος είχε αφήσει να νοηθεί, ήθελε να ανανεώσει με τον Απόλλωνα, όμως “λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο”.

Αφού κάναμε το ρεπορτάζ μας, μετά το τέλος του πρωταθλήματος και αφού τον κάλεσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης του ανέφερε ότι, “έκλεισε ο κύκλος στου στον Απόλλωνα”, κάτι που βρήκε απροετοίμαστο τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Ο Γιούστε πλέον αναζήτησε τον νέο σταθμό της καριέρας και όπως μάθαμε με τη βοήθεια μάνατζερ έκλεισε το “deal” με την Ομόνοια.

Μια πολύ καλή επιλογή αφού θα αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα συναντήσει και το πρώην συμπαίκτη του Φώτη Παπουλή!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy