«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό

Εντός της ημέρας το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, μετά το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε στην ομάδα παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χθες έγινε γνωστό πως ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ είχε απομονωθεί μετά την γνωστοποίηση πως έχει κάποια συμπτώματα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης υπεβλήθη σε δύο τεστ και βγήκε και στα δύο θετικός, όμως είχαν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες από τη στιγμή που είχε ενημερώσει πως έχει συμπτώματα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ σήμερα, τόσο πριν όσο και μετά την προπόνηση. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον έλεγχο ενόψει της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy