Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πως έστειλε κρυφά μήνυμα από το Survivor

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και έχει πλέον επιστρέψει στη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου και στα τρία παιδιά τους και δεν το έκρυψε ποτέ το πόσο πολύ του έλειπε η οικογένειά του όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα ο ίδιος ήθελε να επικοινωνήσει αμέσως με τη σύζυγό του, μετά την αποχώρησή του, αλλά έπρεπε να περιμένει να του παραδώσει η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. το κινητό του. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως βρήκε άλλη λύση για να πετύχει το στόχο του.

Ο Πάνος Καλίδης το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τον… ευφάνταστο τρόπο που βρήκε να στείλει μήνυμα στην γυναίκα του, μετά την αποχώρησή του, αλλά πριν πάρει το κινητό του στα χέρια του από την παραγωγή.

«Το κινητό μου το πήρα πριν ανέβω στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Στο βαν για το αεροδρόμιο μου έδωσαν το κινητό. Με την Λεάννα είμαστε μαζί 15 χρόνια και το περισσότερο που είχαμε να ειδωθούμε ήταν ένας περίπου μήνας, όταν είχα κάνει ταξίδια στην Αυστραλία για συναυλίες. Το κινητό μας το παίρνουν πριν μπούμε.

Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν αποχώρησα, είχα πάει στο ξενοδοχείο και δεν είχα το κινητό. Και η παραγωγή έχει άνθρωπο μαζί σου να σε φυλάει μόνιμα. Κοιμάται δίπλα σου. Όταν έλειπε, μπήκα στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και βρήκα το ίντερνετ. Πάτησα το Instagram και μου έβγαλε ένα προφίλ πελάτη ξενοδοχείου. Είχαν μείνει τα στοιχεία του. Με έβγαλε στο προφίλ του. Πήγα στα μηνύματα και έστειλα μήνυμα στη Λεάννα. Με πίστεψε, γιατί είχαμε βάλει κωδικό. Είχαμε πει πως για οποιοδήποτε τηλέφωνο προσπαθήσω να σου κάνω θα βάλω τη λέξη “Νίνα”. Το όνομα της κόρης μου. Της έγραψα “κωδικός Νίνα, είμαι ο Πάνος”. Και μου απάντησε κατευθείαν. Είμαι πολύ τυχερός σε αυτό. Εγώ δεν πίστευα πως θα αντέξω τρεις μήνες στο Survivor» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Σχολιάσε δε και τα όσα λέγονται για τις αμοιβές των παικτών του Survivor: 

«Άξιζε τον κόπο το Survivor. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να κρίνει και με τα ποσά που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Σαν πολίτης, όποιος θέλει μπορεί να σχολιάσει στα social media. Όταν εκτίθεσαι Γρηγόρη, πρέπει να δέχεσαι και την κριτική. Εμένα δεν με πειράζει. Πριν τρία χρόνια όταν διάβαζα κάτι κακό ή κάποια κακά πράγματα για μένα με ενοχλούσε, ήταν να ξεκινήσω τα χάπια. Τώρα πλέον το 2021, εντάξει όλα καλά. Δεν είναι αδιάκριτο να ρωτούν για τα χρήματα των παικτών που βγήκαν στην φόρα αλλά δεν ξέρω από που.» είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε μέρος από όσα ανέφερε στην εκπομπή:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy