Διετές συμβόλαιο στον Αλέγκρι με 10 εκατ. ετησίως

Διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκατ. ευρώ είναι η πρόταση της Ρεάλ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προκειμένου να πείσει τον Ιταλό τεχνικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

 

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, ενόψει της νέας σεζόν. Η μία από αυτές να βάλει πωλητήριο σε 10 (!) παίκτες προκειμένου να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαιο. Η άλλη προτεραιότητα του Πέρεθ, είναι η αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport», η Ρεάλ φαίνεται πως κατέθεσε διετές συμβόλαιο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με ετήσιες απολαβές 10 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν. Θυμίζουμε πως ο Αλέγκρι κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy