Αλλάζουνε τα πλάνα υποβιβασμού ή παραμένουμε σε όσα αποφασίσθηκαν…

Αρκετές ζυμώσεις λαμβάνουν χώρα και νέα σενάρια βγαίνουν στην επιφάνεια, που αφορούν τον υποβιβασμό στην Α΄, Β΄ και Γ΄κατηγορία!

Το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας ολοκληρώθηκε, όπως επίσης και ο πρώτος όμιλος της Α΄κατηγορίας. Σε τρεις αγωνιστικές ολοκληρώνεται και ο Β΄όμιλος της Α΄κατηγορίας που θα κρίνει τις ομάδες που θα υποβιβαστούν, ενώ απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Η χρονιά ήταν ιδιαίτερη και παρά το ότι είχαν παρθεί αποφάσεις από πριν για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από τις κατηγορίες και πόσες θα υποβαθμιστούν τα δεδομένα ίσως αλλάξουν. Δεν αναφερόμαστε τόσο στην Α΄κατηγορία, αν και θα γίνει μια σχετική κουβέντα όταν θα δοθεί στις ομάδες για συζήτηση η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος, αλλά στη Β΄και Γ΄κατηγορία.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστούν έξι ομάδες από τη Β΄κατηγορία αλλά τέσσερις, ενώ σενάρια υπάρχουν και για την Γ΄κατηγορία, αφού εκεί δεν μπορεί να ανέβει καμιά ομάδα, αφού το πρωτάθλημα της Επίλεκτης ΣΤΟΚ διακόπηκε οριστικά. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ ίσως παραμείνει ως έχει, άρα σ΄αυτή την περίπτωση, ούτε υποβαθμίζεται κανείς από την Γ΄κατηγορία, αλλά ούτε ανεβαίνει κανείς από την Επίλεκτη.

Σημαντικό ζήτημα είναι ο υποβιβασμός από τη Β΄κατηγορία, με κάποιες ομάδες να αναμένουν με αγωνία το τι “μέλλει γενέσθαι”! Οι συναντήσεις θα δώσουν το στίγμα, ενώ η όποια απόφαση παρθεί πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό για να ανακοινωθούν οι προκηρύξεις της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022 για όλες τις κατηγορίες.

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές, ενώ μέχρι τέλος Μάϊου ολοκληρώνονται όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το σενάριο να υπάρξει αλλαγή διαβάθμισης στην Α’ Κατηγορία, παρά τις πιέσεις, δύσκολα θα προχωρήσει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy