Ανανέωσε με Ξυλοτύμπου ο Δημητρίου

Συνεχίζει στον πάγκο της Ξυλοτύμπου ο Δημήτρης Δημητρίου

Στην ομάδα του Π.Ο.Ξυλοτύμπου συνεχίζει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στη Β΄κατηγορία, ο Λεμεσιανός προπονητής Δημήτρης Δημητρίου. Ο Δημητρίου ανέλαβε την ομάδα της Ξυλοτύμπου σε μια δύσκολη στιγμή στο πρωτάθλημα και κατάφερε να αποφύγει η ομάδα τη διαβάθμιση.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Δημήτρης Δημητρίου, θα είναι και του χρόνου προπονητής του Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ 2006.

Μετά την αποχώρηση 2 προπονητών, η Διοίκηση προσλαμβάνει τον Δημήτρη Δημητρίου ως νέο προπονητή της Ομάδας. Άγνωστος στον κόσμο της Ξυλοτυμβου αφού δούλεψε σε ομάδες της Λεμεσού και στο εξωτερικό, ο Δημήτρης ξεκινά με 1ο του αγώνα τον Κούρρη Ερημης στον 1ο γύρο εκτός έδρας, λίγους αγώνες πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακόμα μια ήττα για την ομάδα μας και παραμένει στην 16η θέση με πολλούς βαθμούς μακριά από την 12η θέση η οποία πρόσφερε την παραμονή στην Κατηγορία. Βαθμολογικά την δεδομένη στιγμή η ομάδα ήταν με το ενάμιση πόδι στην Β κατηγορία αφού και η ψυχολογία όλων ήταν σχεδόν στο μηδέν.

Πιστεύοντας από τους λίγους στην παραμονή της ομάδας ο Δημήτρης ξεκίνησε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Δουλειά και πειθαρχία σε αγωνιστικό και έξω αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας αλλά ιδιαίτερα η επιλογή των ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έδωσαν μια μεγάλη δυναμική στην αντεπίθεση που θα ξεκινούσε ο Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ.

Άξιοι συμπαραστάτες όλοι όσοι ήταν στο τεχνικό επιτελείο. Με καθοδηγητή τον Δημήτρη Δημητρίου η Ομάδα κατάφερε σε μια ξέφρενη πορεία τον 2ο γύρο να τερματίσει στην 12η θέση και να παραμείνει στην Β Κατηγορία.

Πιστεύουμε ότι του χρόνου ο Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ θα είναι πιο δυνατός αφού
έχει ένα έμπειρο και δουλευτή προπονητή ο οποίος απόδειξε ότι ξέρει να καταρτίσει την Ομαδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy