Βόμβα της Equipe: “Ψάχνει μια νέα πρόκληση ο Λεβαντόφσκι, σκέφτεται την Παρί”!

Σύμφωνα με την Equipe, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σκέφτεται την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του αν φύγει, τελικά, ο Εμπαπέ!

Μια μεταγραφική κίνηση, που θα προκαλούσε… κρότο, ενδέχεται να «τρέξει» η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με την Equipe -και το φύλλο της εφημερίδας, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή- ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και σκέφτεται την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, η οποία με τη σειρά της ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του αν φύγει, τελικά, ο Εμπαπέ!

Ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο, που έγραψε ιστορία το Σάββατο (15/05), πετυχαίνοντας απέναντι στη Φράιμπουργκ το 40ό γκολ του στη φετινή Μπουντεσλίγκα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του θρυλικού Γκερντ Μίλερ από το 1972, βρίσκεται στο Μόναχο τα τελευταία επτά χρόνια, έχοντας κατακτήσει, πλέον, τα πάντα.

Η πάντα έγκυρη Equipe, λοιπόν, αναφέρει ότι θα τον ενδιέφερε μια νέα πρόκληση και η Παρί είναι μία τέτοια, περιμένοντας… στη γωνία! Τα πάντα, ωστόσο, θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Εμπαπέ. Ο 22χρονος δεν έχει ανανεώσει ακόμη, οι φήμες για τη Ρεάλ φουντώνουν και αν αποχωρήσει, τελικά, από το Παρίσι, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε τη νέα σεζόν εκεί τον «Λέβα»!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy