Ο Χατζηγιάννης… ποδοσφαιριστής, πανηγυρίζει την άνοδο της ΠΑΕΕΚ (pic)

O Μιχάλης Χατζηγιάννης πανηγυρίζει και συγκινείται για την άνοδο της ΠΑΕΕΚ, αποκαλύπτοντας πως έπαιζε στις ακαδημίες της πριν αρκετά χρόνια

Η άνοδος της ΠΑΕΕΚ στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου προκάλεσε τη χαρά και συγκίνηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Κύπριος τραγουδιστής κατάγεται από την Κερύνεια και ανέβασε στα social media μια φανέλα από τα εφηβικά του χρόνια, όταν αγωνιζόταν στις ακαδημίες του συλλόγου.

«Η ΠΑΕΕΚ,η ιστορική ομάδα της Κερύνειας, για πρώτη φορά στα 69 χρόνια της ύπαρξής της, τα 47 από τα οποία στην προσφυγιά, κατορθώνει ν’ ανέβει στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Κύπρου.

Ο άθλος αυτός της Ποδοσφαιρικής Αθλητικής Ένωσης της Επαρχίας Κερύνειας (ΠΑΕΕΚ), προκαλεί σε όλους εμάς τους Κερυνειώτες μεγάλη συγκίνηση, μας γεμίζει υπερηφάνεια και δυναμώνει την πίστη μας για επιστροφή στην αγαπημένη πόλη.

Υ.Γ Ως έφηβος κι εγώ πέρασα από τις ακαδημίες της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Από εκεί και η φωτογραφία», αναφέρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy