Με λυτρωτή τον Σικόρσκι!!!

Τη νίκη πήρε ο Άρης με 1-0 κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας και ανέβηκε στην Α΄κατηγορία.

Τη νίκη κατάφερε να πάρει τελικά ο Άρης στη Χλώρακα κόντρα στον Ακρίτα με 1-0, με τον συνήθη ύποπτο τον Ντάνιελ Σικόρσκι στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και να ανέβει στην Α΄κατηγορία!

Μονόλογος για τον Άρη στις ευκαιρίες ήταν το πρώτο ημίχρονο, αφού καιγόταν για τη νίκη. Πότε ο τερματοφύλακας του Ακρίτα, πότε η αστοχία στέρησαν τον Άρη από κάποιο γκολ.

Kvashuk, Σικόρσκι και Μπαρμπαρός ήταν οι πρωταγωνιστές των επιθετικών ενεργειών του Άρη, αλλά δεν βρήκαν τελικά στόχο. Ο χορός των ευκαιριών άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Μπαρμπαρός για να έρθουν οι ευκαιρίες με τα σουτ του Σικόρσκι που κόντραραν και πέρασαν κόρνερ, το πλασέ του Kvashuk που έσωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ακρίτα, αλλά και το δοκάρι σε σουτ του Νταμάχου.

Με τεράστια ευκαιρία για τον Άρη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού μόλις στο 47΄ο Νταμάχου βρήκε ωραία τον Μπαρμπαρός που έστειλε τη μπάλα απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια. Το επόμενο τρίλεπτο ήταν μονόλογος του Άρη με διαδοχικές μεγάλες ευκαιρίες, πρώτα με Ντελμίρο που η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια και ξανά με το πλασέ σουτ του Μπαρμπαρός να περνά μόλις άουτ.

Στο 66΄ο Σικόρσκι έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” για τον Άρη, αφού έγινε αποδέκτης έξω από την περιοχή και με ένα ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα να “αναπαυθεί” στα δίκτυα των γηπεδούχων! Μετά και το γκολ του ο Άρης έριξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ κρατούσε με ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα.

Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας έληξε με τον Άρη να κερδίζει με σκορ 1-0 και να ανεβαίνει στην Α΄κατηγορίας.

Η ενδεκάδα του Άρη: Σωφρονίου, Παστελλής, Σταύρου(59΄Φράγκου), Σικόρσκι, Μπάρμπαρο(70΄Χαραλάμπους), Ντελμίρο, Δημητρίου, Κυριάκου(59΄Ανδρέου), Μαμμίδης, Κβασούκ(59΄Μοδέστου) και Νταμάχου(70΄Ματθαίου)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy