Η Μπαρτσελόνα βλέπει Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν  αποκάλυψε ότι μπορεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα και τα πρώτα σενάρια δεν άργησαν να έρθουν.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν  αποκάλυψε ότι μπορεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα και τα πρώτα σενάρια δεν άργησαν να έρθουν. Λίγες ώρες μετά τη δήλωσή του δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να υπογράψει με τον ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 43χρονος τερματοφύλακας δεν θέλει να κρεμάσει τα γάντια του και το «Footmercato» αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί σκέφτονται να πουλήσουν τον Νέτο και να αποκτήσουν τον Μπουφόν ως εναλλακτική του Τερ Στέγκεν.

Ο Μπουφόν αποχαιρέτισε τη Γιουβέντους

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποχαιρέτισε τους φίλους της Γιουβέντους μ’ ένα φορτισμένο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάθε αρχή έχει ένα τέλος, αυτό είναι το τέλος της δεύτερης θητείας μου στη Γιούβε. Πρόκειται για μια απόφαση ειλημμένη και ώριμη, αλλά δεν είναι εύκολη απόφαση. Γιατί δεν είναι εύκολο να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με την ιστορία μου, τη χαρά μου, τα δάκρυά μου, το σπίτι μου. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ικανό να καλύψει τα πάντα. Έδωσα τα πάντα. Έλαβα ακόμη περισσότερα. Αυτό που είναι να γίνει, θα γραφτεί στο μέλλον. Και θα το ζήσω. Για πάντα, μέχρι τέλους», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Μπουφόν.

Ο 43χρονος Ιταλός εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα του Τορίνο το 2001, προερχόμενος από την Πάρμα, και έκτοτε ήταν πάντα εκεί, με εξαίρεση μια χρονιά στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν 2018-19. Η αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του θα μπορούσε να είναι ο τελικός του κυπέλλου με την Αταλάντα στις 19 Μαΐου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy