Απομονωμένος στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες στην Γιουβέντους και μάλιστα οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του δεν είναι καθόλου καλές σε σημείο να είναι απομονωμένος στα αποδυτήρια.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι συμπαίκτες του Πορτογάλου σούπερ σταρ θεωρούν ότι το κλαμπ έχει δώσει υπερβολικές ελευθερίες στον Κριστιάνο Ρονάλντο και η δυσφορία αυτή έχει εκφραστεί με την απομόνωση του 36χρονου άσου μέσα στα αποδυτήρια.

Ο Ρονάλντο δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την επομένη της ήττας από την Μίλαν, αφού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ferrari συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι και τον πρόεδρο της Exor Τζον Έλκαν. 

Ο Ρονάλντο κατά την διάρκεια της σεζόν έχει απουσιάσει και από άλλες προπονήσεις για να βρεθεί σε διάφορες εκδηλώσεις, κάτι που έχει προκαλέσει την ενόχληση των συμπαικτών για την διαφορετική αντιμετώπιση που λαμβάνει από τους «μπιανκονέρι».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy