Το “προζύμι” υπάρχει, απαιτείται η σωστή διαχείριση του!

Μια πληθώρα νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην ΑΕΛ, αναμένουν να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους!

Θερμό αναμένεται το Καλοκαίρι και η μεταγραφική περίοδος στην ομάδα της ΑΕΛ. Από τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε οι ιθύνοντες της ΑΕΛ έβαλαν τις βάσεις για μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, άλλωστε τη φετινή σεζόν κάποιες συγκυρίες την έβγαλαν εκτός στόχων λίγο πριν το τέλος.

Εκτός από τις μεταγραφές για τον κατάλογο Α΄, αλλά και τη φυγή κάποιων που δεν ικανοποίησαν, υπάρχει και το σοβαρότατο ενδεχόμενο πώλησης ποδοσφαιριστών, με το όνομα του Μαέ να κυκλοφορεί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τον κατάλογο Β΄, άλλωστε στην ΑΕΛ έχουν επιτυχία σ΄αυτή την κατηγορία, Νταβόρ, Μπάμπιτς.

Μεγάλο είναι και το θέμα που προκύπτει με τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές στην ΑΕΛ, που οι “γαλαζοκίτρινοι” διαθέτουν πληθώρα από αυτούς, νεαρούς με ποιότητα που θέλουν να αποδείξουν, ότι μπορούν να βρίσκονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό πήραν λεπτά συμμετοχής αρκετοί εξ αυτών. Μελαναρκίτης, Νικολεττίδης, Ευσταθίου, Ανδρέας Γεωργίου, Μαρνέρος που μαζί με τους Κωνσταντινίδη, Κεραυνό τον Δημήτρη Αβραάμ αλλά και τον Νεοφύτου συνθέτουν ένα σύνολο που θέλει σωστή διαχείριση. Εκτός από αυτούς ήδη αγωνίζονταν ως δανεικοί οι Καψός, Φραντζής, Μουστάκης αλλά και ο Άγγελος Ανδρέου στην Ισπανία. Σ΄αυτούς προστίθεται ο Γερολέμου που ακόμα κανείς δεν ξέρει “τι μέλλει γενέσθαι”!

Η “μαγιά” λοιπόν υπάρχει και αυτό φαίνεται. Η σωστή δουλειά που έγινε και γίνεται στην Ακαδημία των “γαλαζοκιτρίνων” έφερε τα αποτελέσματα που όλοι ήθελαν και ζητούσαν. Τώρα απομένει η σωστή διαχείριση όλων αυτών των ποιοτικών νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών, οι ευκαιρίες που θα πάρουν και πως θα τις πάρουν, η υπομονή που θα δείξουν οι ίδιοι αλλά και το πως θα αδράξουν τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους. Εννοείται ότι πρέπει να τους δοθούν με τον σωστό τρόπο, στην κατάλληλη στιγμή και από εκεί και πέρα είναι στα πόδια τους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy