Τελευταίο συναπάντημα…

Την Τετάρτη(12/5) θα παιχθεί η τελευταία πράξη της φετινής σεζόν στο Κολόσσι για την ομάδα του Απόλλωνα

Με την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ σήμερα(10/5) ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν.

Άδοξα και πάλι αφού ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος έμεινε όνειρο απατηλό και πλέον όλοι ψάχνουν το τί έφταιξε και πάλι. Ο δε εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας των “γαλάζιων” σε σημερινες του δηλώσεις πριν το τελευταίο αγώνα ανέφερε ότι, για την απωλεία του φετινού τίτλου του πρωταθλήματος μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι στην ομάδα.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές, που αύριο έχουν ρεπό θα βρεθούν την Τετάρτη (12/5) στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι, εκεί όπου θα εξελιχθεί η τελευταία προπόνηση – αποθεραπεία και ακολούθως άλλοι θα αναχωρήσουν για διακοπές και άλλοι για άλλους προορισμούς. Εκεί θα έχουμε και τον τελευταίο αποχαιρετισμό του Γιάννη Πετράκη και του επιτελείου του προς την ομάδα, αφού είναι “εκ των ων ουκ άνευ” η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι εξελίξεις με τις αποφάσεις που θα πάρει ο Νίκος Κίρζης και ακολούθως το δύσκολο κομμάτι του προγραμματισμού που θα είναι φέτος πολύ σκληρός και δύσκολος!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy