Παράπονα Ζιντάν για τη διαιτησία

Η Σεβίλη του Χουλέν Λοπετέγκι πήρε ισοπαλία 2-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» και κατέστησε την Ατλέτικο, που χθες είχε μείνει αλώβητη στο «Καμπ Νου», πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Η περυσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας έχασε την ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη και ο Ζινεντίν Ζιντάν τα έβαλε με τη διαιτησία. Ο Γάλλος τεχνικός ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα από την απόφαση του διαιτητή στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο χέρι του Μιλιτάο.

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Σφύριξε χέρι για τον Μιλιτάο, αλλά νωρίτερα υπάρχει ίδια παράβαση από παίκτη της Σεβίλης. Αυτό που μου είπε ο διαιτητής δεν με έπεισαν, συνήθως δεν διαμαρτύρομαι αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι θυμωμένος. Εμπιστεύομαι το ποδόσφαιρο, όλους όσους δουλεύουν σε αυτό. Είδα ένα χέρι από την Σεβίλη, ένα χέρι από τη Ρεάλ αλλά σφύριξαν εναντίον μας. Αυτό συνέβη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από τον αγώνα, θα παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy