Κλοπ: “Με 4 νίκες βγαίνουμε Champions League”

Η χρονιά για την Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε όπως όλοι ονειρευόντουσαν. Οι πολλοί τραυματισμοί έβγαλαν τους «κόκκινους» εκτός διεκδίκησης τίτλου και να παλεύουν για μια θέση στο Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι με 4 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια φτάνουν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο

« Αν πάρουμε 12 πόντους στα 4 τελευταία ματς νομίζω πως είναι αρκετοί για το Champions League αλλά υπάρχει ένα μεγάλο “αν”. Παίζουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη και ξέρουμε πως προηγουμένως παίζουν με την Άστον Βίλα την Κυριακή και με την Λέστερ την Τρίτη.

Με το ρόστερ που έχουν μπορούν να κάνουν αλλαγές αλλά σίγουρα δεν είναι καλό για αυτούς να δίνουν τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα, είναι απολύτως τρελό. Δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά έτσι είναι”, τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για όσο διάστημα νικάμε θα έχουμε πίεση, επειδή τότε μπορούμε να φτάσουμε κάποιον στόχο. Αν δεν πάρουμε τη νίκη σε κάποιο ματς δεν θα έχουμε στόχο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy