Θεόδωρος Αντωνίου: “Υπήρξε ενδιαφέρον, μίλησε ήδη με κάποιες ομάδες, αναμένονται σύντομα προτάσεις”

Διαβάστε τι ανέφερε ο Θεόδωρος Αντωνίου, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, πριν από τον τελευταίο σημερινό(9/5) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε για τη χρονιά που πέρασε, τη νέα σεζόν που θα έρθει αλλά και για το μέλλον του Ράιαν Μαέ.

“Έίναι δυσκολότερη η επόμενη χρονιά, το έχω αναφέρει ξανά σε προηγούμενες μου δηλώσεις. Υπάρχει μια απογοήτευση πως έκλεισε η χρονιά αλλά το πλάνο θα συνεχιστεί. Είναι επιτυχημένο το πλάνο, θα κάνουμε τα πάντα για να ισχυροποιήσουμε την ομάδα για την επόμενη περίοδο. Κοιτάμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί.”

Όσον αφορά το μέλλον του Μαέ,

“Μας έχει ενημερώσει πως θα έρθουν σύντομα προτάσεις για τον ίδιο, υπήρξε ενδιαφέρον. Όπως μας έχει πει έχει μιλήσει ήδη με κάποιες ομάδες. Είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο πως γίνονται αγορές και πωλήσεις. Αν είναι ικανοποιητικές οι προτάσεις θα προχωρήσουμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy