«Βύθισε» την Κολωνία και βλέπει Ευρώπη η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ επικράτησε 4-1 της Κολωνίας εκτός έδρας και είναι γερά στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη.

Τεσσάρα στην Κολωνία και… άρωμα Ευρώπης στο Φράιμπουργκ.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επέστρεψε στις νίκες (πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ) με το 4-1 κόντρα στα «κριάρια» και παραμένει γερά στο κόλπο για την έβδομη θέση της Bundesliga, που δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη, αφού είναι στο -2. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν πέναλτι με το ματς στο 1-2, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση πλέον, καθώς είναι 17οι με 29 βαθμούς και περισσότερα παιχνίδια από Αρμίνια και Χέρτα, που βρίσκονται από πάνω τους.

Το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους ήταν ιδανικό. Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 μόλις στο 20’, στο οποίο βρήκε δίχτυα ο Ντεμίροβιτς σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία, ενώ δύο λεπτά πριν είχε ανοίξει το σκορ ο Πέτερσεν, παίρνοντας το… ριμπάουντ από κοντά. Οι γηπεδούχοι σήκωσαν κεφάλι στο δεύτερο μέρος και έβαλαν δύσκολα στη Φράιμπουργκ. Ο Άντερσον μείωσε στο 50’ με διαγώνιο σουτ. Στο 62’ ο Ντούντα κλώτσησε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, αφού γλίστρησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο φινάλε οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για το 2-2 και το μόνο που κατάφεραν ήταν να δεχθούν δύο γκολ. Ο Γκρίφο «κλείδωσε» τη νίκη στο 90+3’, ενώ λίγο μετά ο Σμιντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Φράιμπουργκ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy