Ήττα στο τελευταίο με κέρδος τους νεαρούς!

Την ήττα με 2-1 δέχθηκε η ΑΕΛ στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Την ήττα δέχθηκε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα με 2-1 εκτός έδρας. Παρά την ήττα κέρδος για την ΑΕΛ οι νεαροί που αγωνίστηκαν και έδειξαν να έχουν μέλλον και να ζητούν ευκαιρίες. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ο Άδωνης Νικολεττίδης πέτυχε και το παρθενικό του γκολ στην Α΄κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ άνηκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 2-0 υπέρ τους. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 15΄με τον Γκουστάβο και διπλασίασε τα γκολ του στο 34΄με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου η απόκρουση του Κεραυνού στο πέναλτι του Ολυμπιακού στο 19ο λεπτό.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΛ “ψάρεψε” τον Μάντζη και απέκρουσε στην αριστερή του γωνιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές και από τις δύο ομάδες, με την ομάδα της ΑΕΛ και τον Ντούσαν Κέρκεζ να περνά στο παιχνίδι τους πρώτους δύο νεαρούς, Μελαναρκίτη και Νικολεττίδης. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ο Άδωνης Νικολεττίδης στο 49΄και μετά από κόρνερ πλάσαρε μειώνοντας το σκορ για την ΑΕΛ. Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε ένα καλό ρυθμό, ενώ από πλευρά ΑΕΛ μπήκαν στον αγώνα ακόμα τρεις νεαροί οι Ευσταθίου, Μαρνέρος και Ανδρέας Γεωργίου.

Παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι και το 85ο λεπτό το αποτέλεσμα του αγώνα δεν άλλαξε, ενώ στο 86΄λίγο έλειψε ο Ανδρέας Γεωργίου άλλος ένας νεαρός για την ΑΕΛ να στεφθεί σκόρερ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.. Τελικά οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ.

 

Ολυμπιακός: Μιχαήλ, Ψάλτης(46΄Μανρίκε), Σαμπίνια(59΄Νάνι), Σάλι(46΄Κα), Γαρουφαλιάς, Μάντζης(76΄Κοστόφ), Γκουστάβο, Ζαχαρίου(64΄Χάνι), Σαρφό, Σωτηρίου και Κυριάκου

ΑΕΛ: Κεραυνός, Πάντιτς, Νταβόρ, Αντάμοβιτς(46΄Μελαναρκίτης), Παπαφώτης(59΄Μαρνέρος), Δ. Αβραάμ(46΄Νικολεττίδης), Πσισέ(70΄Ευσταθίου), Άντονι Γεωργίου, Χάρης Κυριάκου, Κωνσταντινίδης(70΄Ανδρέας Γεωργίου) και Μπάμπιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy