Ετοιμάζει βαλίτσες ο Γκεριέρ(pics)

Φεύγει για διακοπές ή αποχαιρετά τους "γαλάζιους" ο Γκεριέρ

Μέσα από τα social media ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Απόλλωνα, Ντόναλντ Γκεριέρ, αναφέρει ότι μετά από έξι μήνες εργασίας πλέον τέλος.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι ήδη ετοίμασε τις βαλίτσες του και αποχαιρετά. Τώρα είναι για διακοπές και θα επιστρέψει ή τελειώνει τελεσίδικά από τον Απόλλωνα. Πάντως όταν ανακοινώθηκε επίσημα από τους “γαλάζιους” στις 8 Φεβρουαρίου, στην ανακοίνωση δεν έλεγε για χρόνο συμβολαίου.

Οι φίλοι του Απόλλωνα πάντως ευελπιστούν να είναι για διακοπές και να επανέλθει, αφού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και όλοι θέλουν την παραμονή του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την ένταξη του Αϊτινού ποδοσφαιριστή Ντόναλτ Γκεριέ.

Ο Ντόναλτ αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού και είναι διεθνής με την εθνική Ανδρών της Αϊτής.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα από την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Αγωνίστηκε σε Βίσλα Κρακοβίας, Αλάνιασπορ, Καραμπάγκ και Νεφτσί.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε ισάριθμα πρωταθλήματα στο Αζερμπαϊτζάν με τις φανέλες των Καραμπάγκ και Νεφτσί.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον Ντόναλτ Γκεριέ κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε καραντίνα στο πλαίσιο της διαχείρισης της επιδημίας του Covid-19.

Ο Ντόναλτ επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 96.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο

Στην καταρχήν συμφωνία που έγινε με τον Γκεριέρ προνοούσε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022.

Η ανακοίνωση της καταρχήν συμφωνίας:

H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Αϊτινό ποδοσφαιριστή Wilde -Donald Guerrier μέχρι τον Μάιο του 2022.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί με την κάθοδο του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο αφού προηγουμένως ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy