Ημιτελικός και τελικός εφόσον εγκριθεί η επέκταση της αγωνιστικής περιόδου 2021

Στις 12 Μαϊου 2021 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας μεταξύ Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ

Στις 12 Μαϊου 2021 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας μεταξύ Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ και στις 14 Μαϊου 2021 ο Τελικός εφόσον μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 15:00 η FIVB εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου 2021.

Αυτό αποφάσισε εκτάκτως η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ που συνήλθε μετά την τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε την Παρασκευή 07 Μαϊου 2021  μεταξύ του προέδρου της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλη Κρασιά με τους προέδρους των Ανορθώσεως, Property Gallery Απόλλων και Robo Markets ΑΕΛ.

Οι αποφάσεις που έλαβε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων είναι:

  1. Αν η Διεθνής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (FIVB) εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου μέχρι τις 14 Μαϊου 2021, ο εξ αναβολής επαναληπτικός ημιτελικός Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 και ο Τελικός μεταξύ του νικητή του αγώνα Property Gallery Απόλλων – Robo Markets ΑΕΛ – Ανορθώσεως στις 14 Μαϊου 2021 στο Αθλητικό Κέντρο «ΚΙΤΙΟΝ» στη Λάρνακα.
  2. Άμεσα οι 10 επηρεαζόμενες παίκτριες με διεθνή μεταγραφή πρέπει να εξασφαλίσουν τη γραπτή συγκατάθεση από την οικεία Ομοσπονδία τους και εν συνεχεία την έγκριση επέκτασης της Διεθνούς Ομοσπονδίας του ITC τους.
  3. Τα ανανεωμένα ITC των πετοσφαιριστριών θα γίνουν αποδεκτά μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα.
  4. Σε περίπττωση που αυτό δεν γίνει εφικτό, τότε οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν με όποιο έμψυχο δυναμικό διαθέτουν οι ομάδες, νοουμένου ότι μέχρι την Τετάρτη 12 Μαϊου 2021 και η ώρα 15:00 η FIVB εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου 2021.
  5. Αν η FIVB δεν εγκρίνει την επέκταση της αγωνιστικής περιόδου ο φετινός θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας τερματίζεται.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy