Διετή αποκλεισμό για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους προτείνει ο Τσεφέριν

Οι τρεις ομάδες δεν υποκύπτουν στις πιέσεις της UEFA και ο πρόεδρος της θα ζητήσει αυστηρότατη ποινή

Οι εννιά από τις 12 ομάδες που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της European Super League συμβιβάστηκαν με την UEFA και υπέγραψαν τη Διακήρυξη Δέσμευσης Συλλόγου, αποδεχόμενες μία μικρή ποινή.

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους αρνούνται να υποκύψουν στις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και εμμένουν στην κλειστή Λίγκα, παρότι δεν συνεχίζουν το εγχείρημα στην παρούσα φάση.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν έχει εξοργιστεί με τη στάση τους και σκέφτεται να προτείνει μία πολύ αυστηρή τιμωρία. Η οποία σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό «El Partidazo de Cope» θα είναι ο διετής αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Πρόκειται για μία σκληρή τιμωρία, αλλά η UEFA σχεδιάζει να τιμωρήσει με μεγαλύτερη αυστηρότητα τους πρωτεργάτες της ESL, αφού οι Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι οργάνωσαν το πρότζεκτ.

Την εισήγηση του ο Τσεφέριν αναμένεται να την ανακοινώσει μετά τον τελικό του Champions League στις 29 Μαΐου, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της σεζόν.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy