Στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση

Ε.Ν.Π - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 1-1

Παρ΄ολίγον να πάρει την πρώτη της νίκη η Καρμιώτισσα στα πλέι-οφ αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση. Σκόρερ για την ομάδα των Πολεμιδιών ο Ρομό στο 12΄και μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός τερματοφύλακας Κίττος, που όποτε χρειάστηκε αποσόβησε τον όποιο κίνδυνο για την εστία του. Το γκολ για την Ε.Ν.Π πέτυχε ο Μπάρνι στο 90+2.

Με την Καρμιώτισσα να προηγείται με 0-1 πήγαν Ε.Ν.Π και φιλοξενούμενοι στα αποδυτήρια. Ενώ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα εντούτοις ο Ρομό είχε αντίθετη άποψη και έβαλε μπροστά στο σκορ την Καρμιώτισσα στο 12ο λεπτό. Η Ε.Ν.Π έπρεπε να αντιδράσει αφού καιγόταν για βαθμούς και στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου πίεσε τον αντίπαλο της.

Ο Κίττος βρέθηκε σε καλή μέρα και είχε αρκετές επεμβάσεις, αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και πίεζαν τον αντίπαλο. Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να παραμένει μπροστά στο σκορ με 0-1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 25΄αντικαταστάθηκε ο Ρέινολντς λόγω τραυματισμού.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρά το νωθρό ξεκίνημα τους, στη συνέχεια πίεσαν ασφυκτικά την ομάδα της Καρμιώτισσας που με κύριο πρωταγωνιστή τον νεαρό της τερματοφύλακα τον Κίττο, κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του αγώνα η Ε.Ν.Π κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπάρνι στο 90+2.

Κίτρινες: Λουσέρο, Γκαντό, Ουντόζι, Ιρέπ / Νεοφύτου, Χρίστου, Κίττος

Ε.Ν.Π: Γκαντσέφσκι, Μπάρνι, Ίρεπ, Λουσέρο, Θεοδώρου, Γκαντό(82΄Μπελόνε), Ουντότζι, Μπαρμπόσα, Κυριάκου (34΄Ενγκού) Φελίπε και Μαρκόσκι(77΄Μουλαζίμης).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κίττος, Στυλιανού(73΄Μπουμπακαρί), Ρομό(73΄Γεωργίου), Χριστοφή, Χατζηβασίλης, Χρίστου (46΄ Παχίπης), Μιχαήλ, Δημητρίου, Χέρκοβιτς(61΄Γενεθλίου), Ρέινολντς (25΄Ορφανίδης) Νεοφύτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy