Έλεος…

Πολύ καυστικός ήταν ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός μετά το τέλος του σημερινού(6/5) και την ισοπαλία κόντρα στην Ε.Ν.Π με σκορ 1-1.

“Σέβομαι απόλυτα την ΕΝΠ, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά λυπάμαι να παρατηρήσω ότι μια μικρή μερίδα από την κερκίδα έβριζε συνεχώς τα νεαρά παιδιά και ιδιαίτερα τον Κίττο”.

Ντροπής πράγματα κύριοι εκεί στην Ε.Ν.Π, απομονώστε αυτή τη μικρή μερίδα που σας κάνει ρεζίλι, ένα ιστορικό Σωματείο δεν δικαιούται να κάνει αυτά που έκανε μια μερίδα φίλων της ομάδας. Θέλουμε Κύπριους, θέλουμε νεαρούς στο ποδόσφαιρο μας και κάποιοι “φροντίζουν” να καταρρακώνουν τη ψυχολογία αυτών των παιδιών, που αγωνίζονται γιατί τους αρέσει και δεν εμπίπτουν σε σενάρια και δολοπλοκίες, απλά παίζουν για τη φανέλα τους!

Φροντίστε να τιμωρήσετε κύριοι στο Παραλίμνι αυτούς τους λίγους θέλουμε να πιστεύουμε γιατί αλλιώς χαθήκαμε!!! Ευελπιστούμε ο παρατηρητής να τα άκουσε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy