Αν και προηγήθηκε ηττήθηκε!

ΑΕΛ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 1-2

Με το ισόπαλο 1-1 πήγαν ΑΕΛ και Ανόρθωση στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα η Ανόρθωση, όπου ήταν πιο επιθετική στο πρώτο 20λεπτο, με τον Κβιτάλια να χάνει μεγάλη ευκαιρία, αφού την κεφαλιά του απέκρουσε ο νεαρός Κεραυνός εντυπωσιακά.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το παιχνίδι δεν ήταν καλό για να έρθει ο Γεωργίου στο 37΄μετά από πάσα του Δημήτρη Αβραάμ και λάθος διώξιμο του αμυντικού με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0 για την ΑΕΛ. Η Ανόρθωση απάντησε στο γκολ μετά από ατομική ενέργεια του Αμπαρτζουνιάν στο 44΄που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κεραυνό. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1!

Με γκολ του Κορρέα μετά από κεφαλιά στο 47΄και αφού προηγήθηκε κόρνερ η Ανόρθωση μπήκε νωρίς στην επανάληψη μπροστά στο σκορ. Η ΑΕΛ έπρεπε να βγάλει αντιδράσει και να ψάξει την ισοφάριση όμως αυτό δεν έγινε όπως θα έπρεπε. Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν στη μέρα του και έκανε κάπιες πολύ καλές επεμβάσεις σώζοντας την εστία της ομάδας του.

Λίγο πριν το 80΄η ΑΕΛ κατάφερε να απειλήσει δύο φορές με τον Μπάμπιτς όμως το πλάσε την πρώτη φορά πέρασε έξω, ενώ στη δεύτερη του προσπάθεια ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάτι το αξιόλογο από ευκαιρίες. Αφού ολοκληρώθηκαν τα λεπτά των καθυστερήσεων, ο αγώνας έληξε με την ΑΕΛ να χάνει από την Ανόρθωση στο Τσίρειο με 2-1!

Κίτρινες: Σάντος / Ρισβάνης

ΑΕΛ: Κεραυνός, Τεϊξέιρα, Πσισιέ, Κυριάκου(60΄Σάντος), Δ. Αβραάμ, Αντάμοβιτς(80΄Μελαναρκίτης), Παπαφώτης, Αβντιγιάι(60΄Ριέρα), Α. Αβραάμ(60΄Ντανίλο), Γεωργίου(69΄Κωνσταντινίδης) και Μπάμπιτς.

Ανόρθωση: Λόρια, Κορέια, Βργκοτς, Ρισβάνης, Κορρέα, Αμπαρτζουμιάν(55΄Μαργκάσα), Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ, Οκριασβίλι(68΄Χριστοφή), Καλτσάς(79΄Ελουντού) και Κβιλιτάια(79΄Μανιάς).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy