Σοβαρά τραύματα ο Μαέ, πολυτραυματίας ο 46χρονος

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του alphanews.live  “Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 46χρονος και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που τραυματίστηκαν σε σφοδρή σύγκρουση όταν το όχημα του νεαρού καρφώθηκε σε κατάστημα ενοικιάσεως οχημάτων στην οδό Γρίβα Διγενή Λεμεσό.

Ήταν λίγο μετά τις 9 όταν όχημα που οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ράιαν Μαέ, συγκρούστηκε με όχημα που εξήλθε από πάροδο από την αριστερή του πλευρά, τότε έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει εντός καταστήματος ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Σοβαρό τροχαίο ο Μαέ – Καρφώθηκε σε υποστατικό (pics)

Εντός του υποστατικού βρισκόταν ο 46χρονος που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος φαίνεται να διέμενε στο υποστατικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Και οι δύο διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με τον 46χρονο να είναι πολυτραυματίας, ενώ ο 23χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον ώμο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή του τροχαίου ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και ερωτηθείς για την ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα είπε ότι για την ώρα γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy