Σμάιχελ: «Δεν νομίζω ότι είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ηλίθιοι ταραχοποιοί»

Ο Πίτερ Σμάιχελ «επιτέθηκε» στους οπαδούς που έκανε εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ» και οδήγησαν σε αναβολή το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, καθώς δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ηλίθιους.

Τη στάση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έκαναν εισβολή στο «Ολντ Τράφορντ» την Κυριακή ώστε να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Γκλέιζερ σχολίασε ο Πίτερ Σμάιχελ με καυστικό τρόπο, αλλά και με απαξιωτικό.

«Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Είναι ηλίθιοι και ταραχοποιοί. Κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται τις καλές στιγμές. Μερικοί από αυτούς δεν είχαν γεννηθεί καν όταν ανέλαβε το κλαμπ η οικογένεια Γκλέιζερ. Οι αληθινοί οπαδοί, συνεχίστε να εκφράζετε τις απόψεις σας, αλλά να διατηρείτε το κατάλληλο επίπεδο. Μην ζητάτε κάτι που δεν είναι ρεαλιστικό. Συνεχίστε την πίεση, συνεχίστε τις ιδέες. Αυτό που μάθαμε από τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ότι αν παραμείνουμε μαζί και δείξουμε την αντίθεσή μας σε ιδέες με τις οποίες δεν συμφωνούμε, ως μια τεράστια ομάδα, θα υπάρχει αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε σταυροδρόμι», σχολίασε ο Δανός τερματοφύλακας.

«Ποιος έχει τρία, τέσσερα, πέντε δις δολάρια για να αγοράσει την ομάδα; Αν κοιτάξετε επίδοξους αγοραστές, θα κάνουν καλύτερη την ομάδα; Θα προτιμούσα να συνεργαστούμε με τους Γκλέιζερς, γιατί νομίζω ότι υπάρχει προθυμία μέσα στην οικογένεια. Συνεργαστείτε με τους Γκλέιζερς για να φτιάξετε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο όπως θα έπρεπε να είναι. Έχουμε αυτήν την ιδιοκτησία και απέξω φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται, ότι πρόκειται μόνο για τα χρήματα. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει. Νομίζω ότι είναι πολύ περήφανοι για την ιδιοκτησία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι υπάρχει τώρα ανάγκη για αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας του κλαμπ», πρόσθεσε ο Δανός, ο οποίος εκτελεί χρέη πρεσβευτή του συλλόγου. Μάλιστα, σημαντική μερίδα των οπαδών σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του και τον χαρακτήρισε… μαριονέτα των Γκλέιζερς.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy