Σκηνές αστυνομικής βίας στην Αγγλία: Έσυραν οπαδό της Γιουνάιτεντ και τον γρονθοκόπησαν (video)

Περιστατικό αστυνομικής βίας κατέγραψε μία κάμερα, κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων που έκαναν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ αναβλήθηκε εξαιτίας της εισβολής των οπαδών της πρώτης στο Ολντ Τράφορντ, οι οποίοι διαδήλωσαν κατά της οικογένειας Γκλέιζερ.

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δεν έμειναν ωστόσο μόνο στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν οι δύο αποστολές και το γήπεδο της ομάδας τους, αφού συνέχισαν την διαμαρτυρία τους και έξω από την έδρα του συλλόγου του Σόλσκιερ, όπου κι εκεί δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς αφού όταν κάποιοι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν έναν οπαδό να περνάει από μπροστά τους, έτρεξαν να τον ακινητοποιήσουν. Όμως οι ίδιοι στην συνέχεια ξέφυγαν, καθώς αρχικά τον έσυραν στο έδαφος για μερικά μέτρα κι έπειτα άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, πριν τελικά τον συλλάβουν.
to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy