Γιατροί έκαναν κορονοπάρτι με τέκνο και χασίς!!!

Ξεφάντωσαν απόφοιτοι της Ιατρικής στην Γερμανία σε κορονοπάρτι με τέκνο μουσική και χασίς

Παρά την απαγόρευση λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, απόφοιτοι γιατροί στην Κολωνία της Γερμανία δεν πτοήθηκαν και οργάνωσαν πάρτι με δυνατή μουσική και χασίς.

Δεκάδες απόφοιτοι της Ιατρικής συγκεντρώθηκαν σε σπίτι σε δασική περιοχή της Κολωνίας και έστησαν κορονοπάρτι, ωστόσο κάποιος τους… κάρφωσε ειδοποιώντας την αστυνομία.

Όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατέφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, μερικοί από τους καλεσμένους σκαρφάλωσαν στη στέγη του εξοχικού σπιτιού και κατάφεραν να διαφύγουν. Άλλοι είχαν σχεδόν ναρκωθεί και οι αστυνομικοί κατέβαλαν προσπάθεια μέχρι να τους ξυπνήσουν και να μάθουν λεπτομέρειες.

Εκείνοι που μπορούσαν ακόμη να μιλήσουν έδιναν απαντήσεις όπως «Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι, μην ανησυχείτε» ή «Γιατρός είμαι κι εγώ, ξέρω τι κάνω…». Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες στο πάρτι γιόρταζαν το πτυχίο τους και προφανώς ξεφάντωσαν λίγο παραπάνω.

Η εφημερίδα Bild έκανε λόγο για ένα «οργιαστικό πάρτι με μουσική τέκνο». Η δήμαρχος της Κολωνίας Ενριέτε Ρίκερτ, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Express, εξέφρασε την αγανάκτησή της για το περιστατικό, λέγοντας ότι «με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο μέτωπο της πανδημίας είναι ανεύθυνο να διοργανώνει κανείς πάρτι με τόσο πολύ κόσμο, ειδικά αν ισχύει αυτό που ακούμε, ότι οι εορτάζοντες ήταν γιατροί ή φοιτητές Ιατρικής και θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι ακριβώς έκαναν».

Όπως προβλέπει ο νόμος, καθένας από τους συμμετέχοντες θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 250 ευρώ διότι παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας και τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy