Ο 19χρονος Σπλίντερ της Φέγενορντ αποσύρθηκε για να γίνει γιατρός! (video)

Σπουδαία απόφαση από τον 19χρονο Σπλίντερ ντε Μόοϊ που σκέφτηκε ότι το ποδόσφαιρο δεν τον γεμίζει πλέον τόσο και αποσύρθηκε για να γίνει γιατρός!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ και τώρα βρισκόταν στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, αποφάσισε να μην συνεχίσει πλέον να φοράει τη φανέλα, το σορτσάκι και τα εξάταπα παπούτσια τρέχοντας στο χορτάρι.

Αυτό που θέλει και που θα έδινε μεγαλύτερο νόημα στη ζωή του είναι να βοηθάει τους συνανθρώπους του κι έτσι πήρε την απόφαση ν’ αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να σπουδάσει για να γίνει γιατρός!

Όπως ανέφερε, θέλει να κυνηγήσει αυτό το… δεύτερο όνειρο της ζωής του και από τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσει την προσπάθεια και τις σπουδές για να τα καταφέρει.

Αν μη τι άλλο γενναία απόφαση ενός παιδιού που από το 2013 σε ηλικία 11 ετών ανήκε στην Φέγενορντ, το 2018 έφτασε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως κατάλαβε πως ήταν κάτι άλλο αυτό που θα τον έκανε να κοιμάται τα βράδια ευτυχισμένος…

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy