Ποδοσφαιριστής που σουτάρει εμφανίστηκε μέσω drones στον ουρανό! (video)

Απίστευτη έμπνευση και δημιουργία από τον Ισπανό καλλιτέχνη Frodo Alvarez με πέντε drones!

Μια ιδέα, σκληρή δουλειά και μπόλικη τρέλα, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν μiα απίστευτη εικόνα στον ουρανό της Μαδρίτης. Πιο συγκεκριμένα ο Frodo Alvarez, δημιούργησε με την βοήθεια πέντε drones, την μορφή ενός ποδοσφαιριστή 40 μέτρων που σουτάρει μέσα στο σκοτάδι!

Ο γνωστός και ως «Children of Light», άρχισε να ασχολείται με τον αντικείμενο της ζωγραφικής από το 2009, ενώ από το 2015 μετέτρεψε σε επάγγελμα την τέχνη του. Το τελικό αποτέλεσμα που είχε σχεδιάσει ο ίδιος, ήρθε μετά από συνεργασία με την UMILES Drone Light Show.

«Έκαναν σπουδαία δουλειά προγραμματίζοντας τα drones, κατά συνέπεια οι φωτογραφικές προκλήσεις που είχαμε ήταν το ότι είχαμε στη διάθεσή μας μόνον τέσσερις-πέντε προσπάθειες για να καδράρουμε τη σκηνή και να παίξουμε με βάθος και προοπτική και να έχουμε καλή έκθεση των ζωγραφισμένων φώτων στην εικόνα» ανέφερε για την δημιουργία, προσθέτοντας για τις δυσκολίες του εγχειρήματος ότι «Είχαμε μόνο τέσσερις προσπάθειες στη διάθεσή μας λόγω των μπαταριών των drones και της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 11 το βράδυ εξαιτίας των περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy