«Είναι ένα σκληρό πλήγμα, είμαστε απογοητευμένοι»

Δηλώσεις Ρόναλντ Κούμαν( προπονητής Μπαρτσελόνα) μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα με 2-1

H Μπαρτσελόνα γνώρισε χθες απρόσμενη ήττα (1-2) από την Γρανάδα στο Camp Nou και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της LaLiga, προσπερνώντας για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους παίκτες μου. Έχουμε κάνει το μέγιστο. Βλέποντας τα δύο γκολ πάντως, νομίζω ότι αφήσαμε χώρο και θα έπρεπε να έχουμε σταματήσει τη μπάλα. Σε αυτά τα δύο ή τρία παιχνίδια, δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Είναι ένα σκληρό πλήγμα, είμαστε απογοητευμένοι. Και, ξεκινώντας αύριο (σ.σ: σήμερα), πρέπει να προχωρήσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πέντε τελευταία παιχνίδια για να είμαστε πρωταθλητές. Αλλά αυτό είναι το ίδιο για εμάς όπως και για τους άλλους», είπε ο Ρόναλντ Κούμαν, που  αποβλήθηκε από τον  διαιτητή στο 66’ και αντιμετωπίζει ποινή δύο αγωνιστικών.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα. Σύμφωνα με τον διαιτητή, δεν σεβόμουν τον τέταρτο. Δεν έχω πει τίποτα κακό για τον τέταρτο. Δεν τον έχω προσβάλει ή τίποτα», πρόσθεσε ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy