Το κινέζικο εμβόλιο κατά του Covid-19 θα κάνει ο Μέσι!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό TV3, ο Λιονέλ Μέσι όπως και όλη η Εθνική Αργεντινής θα εμβολιαστεί με το κινέζικο εμβόλιο για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο Copa America της Ουρουγουάης.

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός σε όσους παίκτες συμμετάσχουν στο Copa America που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουρουγουάης το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός TV3, η διοργανώτρια αρχή έχει προμηθευτεί 50.000 κινέζικα εμβόλια κατά του Covid-19, τα οποία θα στείλει στις ομοσπονδίες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, ώστε να τα προμηθεύσουν σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ωστόσο, επειδή το κινέζικο εμβόλιο ακόμη να εγκριθεί στην Αργεντινή, αναμένεται να σταλεί απευθείας σε κάθε παίκτη (όπως και στον Λιονέλ Μέσι), που θα είναι υπεύθυνος για τον ατομικό του εμβολιασμό, αφού για την συμμετοχή απαιτείται η χορήγηση τουλάχιστον μιας δόσης από κάθε παίκτη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy