Λιβάγια: “Υπάρχει ρήτρα …απαγόρευσης από ΑΕΚ”

“Είναι αλήθεια, υπάρχει ρήτρα που δεν μου επιτρέπουν, να πάω στους μεγαλύτερους αντιπάλους της ΑΕΚ”, αυτό αποκάλυψε  ο Μάρκο Λιβάγια, σε συνέντευξη που παραχώρησε  στην ιστοσελίδα της πατρίδας του dalmatinskiportal.hr.

Ο 27χρονος Κροάτης επιθετικός, που έφτασε στην Χάιντουκ από την ΑΕΚ (2017 έως 167/2/2021) με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, διέψευσε επίσης ότι έχει υπογράψει με μεγάλο σύλλογο της Τουρκίας, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του.

“Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήμασταν σε επαφή τον πρώτο μήνα. Είχαμε διαπραγματεύσεις, αλλά ήθελαν να με φέρουν για το χειμώνα. Δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε για ορισμένους όρους”, τόνισε χαρακτηριστικά  και πρόσθεσε:

“Έχουμε έξι ακόμη σημαντικούς αγώνες τον επόμενο μήνα. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την περίοδο των μεταγραφών για να συζητήσουμε, αλλά σίγουρα όταν παίζει κάποιος σπίτι του, δεν μπορεί να είναι περισσότερο ευτυχισμένος. Αυτό που ελπίζω είναι να επιστρέψουν σύντομα οι φίλαθλοι. Είναι σημαντικοί για εμάς. Δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτούς. Αν τους καλωσορίσω, αυτό σημαίνει ότι θα μείνω”.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy