Για ποιες ηλικίες ανοίγει η Πύλη εμβολιασμού μετά το Πάσχα

Άνοιξε σήμερα η Πύλη Εμβολιασμού για τους 68 μέχρι 70 ετών. Η Πύλη άνοιξε στις 7:30 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 8 το βράδυ.

Για τις ηλικίες 37 και 38 ετών, η πύλη θα ανοίξει την Τρίτη, 4 Μαΐου, από τις 7:30 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ.

Η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι προσβάσιμη τις πιο πάνω ημερομηνίες και ώρες μόνο για τις ηλικίες που αναφέρονται στην κάθε περίπτωση και όχι για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειοδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

Στο μεταξύ, η Κύπρος επιταχύνει ρυθμό στην εμβολιαστική κάλυψη και έχει ξεπεράσει τις 200.000 εμβολιασμούς με την 1η δόση.

Σύμφωνα με ενημέρωση, χθες, από το Υπουργείο Υγείας, που επικαλείται στοιχεία του ECDC, ως την Τετάρτη, σύνολο 200.670 άνθρωποι στην Κύπρο, ποσοστό 27,9%, έλαβαν την 1η δόση. Επιπρόσθετα, 67.637 (ποσοστό 9,5% σύμφωνα με το ECDC) αφορούν εμβολιασμούς και με τις 2 δόσεις, δηλαδή συνολικά έγιναν 268.307 εμβολιασμοί.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy