Μπουνόζα OUT… Ρέινολντς IN – Έπιασαν δουλειά στην ΑΕΛ

Σε ρυθμούς προγραμματισμού κινείται η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό και την ήττα από την Ομόνοια που τερμάτισε τις ελπίδες για το πρωτάθλημα, έπιασαν δουλειά για την νέα χρονιά.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” δειλά δειλά άρχισαν το προγραμματισμό τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ήδη παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Γκορντάν Μπουνόζα, Διαβάστε ΕΔΩ-Μπουνόζα ΤΕΛΟΣ, ενώ η πρώτη μεταγραφή, όπως σας αποκάλυψε πριν από λίγο η ιστοσελίδα μας, ακούει στο όνομα Άλι Ρέινολντς, Αποκλειστικό: Στην ΑΕΛ ο Ρέινολντς .

Όπως οι πληροφορίες μας λένε ο προγραμματισμός της ΑΕΛ δεν σταματάει εδώ και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με ποίοι ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Στην ΑΕΛ το φετινό καλοκαίρι αναμένεται “καυτό”, δεδομένου πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως Μαέ και Τόρες, που ενδιαφέρουν ομάδες από το εξωτερικό και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις στις δύο αυτές περιπτώσεις. Με ενδιαφέρον επίσης αναμένεται να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy