Χωρίς φιλάθλους το φάιναλ φορ της Euroleague

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης οι τέσσερις φιναλίστ της Euroleague, όπως ανακοίνωσε σήμερα (28/4) η διοργανώτρια Αρχή. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως εξαιτίας της συνεχιζόμενης παγκόσμιας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού και σύμφωνα με τις συστάσεις των γερμανικών εθνικών και τοπικών αρχών, αποφασίστηκε η διοργάνωση του φάιναλ φορ 2021 της Euroleague να πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πέρυσι, ελέω κορονοϊού δεν διεξήχθη το φάιναλ φορ στην Κολωνία, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2020. Το φάιναλ φορ του 2021 θα διεξαχθεί στην Κολωνία και συγκεκριμένα στη “Lanxess Arena”, το τριήμερο 28 έως 30 Μαϊου.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής και των ομάδων, καθώς και τα διαπιστευμένα ΜΜΕ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy