Ταξίαρχοι: “Πάμε να φέρουμε αυτά που στερηθήκαμε άδοξα και άδικα πέρσι, πάμε να εξαργυρώσουμε τους κόπους δύο ολόκληρων χρόνων…”

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα(28/4) στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, με τον Άρη να εκστρατεύει στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ για να αντιμετωπίσει την ομάδα με την οποία βρίσκεται μαζί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι για τον Άρη που θέλει το βαθμολογικό κέρδος για να έρθει το όνειρο της ανόδου ακόμα πιο κοντά. Στις 16:00 λοιπόν με νίκη ο Άρης αγγίζει την άνοδο στα σαλόνια της Α΄κατηγορίας.

Η ανάρτηση: 

Πάμε να φέρουμε αυτά που στερηθήκαμε άδοξα και άδικα πέρσι. Πάμε να εξαργυρώσουμε τους κόπους δύο ολόκληρων χρόνων . Πάμε να πάρουμε αυτό που ορίζει η ιστορία μας.
Αύριο θα πάτε σε ένα αγώνα στον οποίον δεν θα είσαστε μόνοι, θα είναι μαζί σας , όλος ο κόσμος του Άρη, όλοι οι φίλοι του Άρη και ολόκληρη η πόλη της Λεμεσού .
Αύριο παίζουν μαζί σας ο Ξάνθος, ο Κοτσώνης, ο Σιούκρης, ο Ιερόπουλος,ο Μακρίδης , ο Πούλλαδος , ο Παπακώστας , ο Λοΐζου, ο Χ”Λοΐζου , Ο Τσίγκης, ο Πεύκος, ο Κισσονέργης, ο Παρασκευάς , ο Καρεκλάς , ο Πάκκος, ο Άντρος Χριστοφή, ο Μπλαχίν , ο Ζόραν Σαμάρτζια, ο Βλάταν Τόμιτς , ο Πεσίροβιτς , ο Νίκολιτς , ο Μιχάλτσεα και τόσοι πολλοί άλλοι, ποδοσφαιριστές που ίδρωσαν την φανέλα μας και να μας συγχωρείστε όσους παραλείψαμε να αναφέρουμε !
Αύριο μαζί σας παίζουν και έχετε την ευχή του Τζον Παναγή, του Κ. Χριστόφορου, του Χριστάκη Μιχαηλίδη, του Μάρκου Γεωργίου και τόσων άλλων ΑΡΕΙΑΝΩΝ που είναι εκεί ψηλά…
Αύριο μαζί σας έχετε την ευχή όλων αυτών και όλων εμάς, να υπερασπιστείτε τα 90 χρόνια ιστορίας του ένδοξου ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ . Πάμε ρε!
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ 💚

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy