Η απάντηση Φανούριου σε Κυριάκο: “Αν αισθάνονται άβολα για κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορώ να το γνωρίζω…”

Φανούριος Vs Κυριάκος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 95,0 για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, για την συνέχεια του Πρωταθλήματος και για τον τραυματισμό του Ντιγκινί.

Ο Φανούριος απάντησε επίσης και στα όσα δήλωσε ο Κυριάκου Δημητρίου, εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ. Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ

Για τη δήλωση από πλευράς Δημητρίου για το χθεσινό παιχνίδι: «Εμείς δεν έχουμε καταλάβει γιατί έχουν ενοχληθεί στην ΑΕΚ. Αλίμονο να μην είχαν κίνητρα. Αν είδατε στο τέλος τις δηλώσεις μου είπα πως η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει. Αν αισθάνονται άβολα για κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορώ να το γνωρίζω για να υπάρχει τέτοια αντίδραση. Αν υπήρχε η αντίθετη δήλωση από μέρους της ΑΕΚ θα το αποδεχόμασταν, διότι ο Απόλλωνας έχει πολλά κίνητρα, όπου και αν αγωνίζεται. Δεν είπα ποτέ να μας χαρίσουν ή να γυρευτούν αλλού. Ο Απόλλωνας δεν ψάχνεται, ίσως αν ψαχνόμασταν να μπορούσαμε να φτάσουμε σ’ ένα τρόπαιο πρωταθλήματος γρηγορότερα.  Δεν ξέρω αν ψάχτηκαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν. Ο Απόλλωνας κερδίζει και χάνει στο γήπεδο.

Ο Απόλλωνας δεν έχει στοχοποιήσει την ΑΕΚ. Αυτό που εννοούσα είναι πως η ΑΕΚ είχε νέο προπονητή και δεν μας κέρδισε ποτέ φέτος. Αυτό μεταφραζόταν σε κίνητρο. Ίσως θα έπρεπε να το διευκρινίσω αυτό. Καμιά μομφή για την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να μπω στην σκέψη του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ. Για να την κερδίσω τέσσερις φορές φέτος, σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας για να απαιτήσω να μου χαρίσει ο οποιοσδήποτε. Ο Απόλλωνας δεν ψάχνει χάρες από κανέναν. Αν κερδίσουμε κάτι, θα το κερδίσουμε με τον ιδρώτα μας».

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Για μας ήταν παιχνίδι μονής επιλογής, έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στην πραγματοποίηση του ονείρου. Δεν πετύχαμε τίποτα, βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα υπολοιπα δεν μας απασχολούν αυτή την στιγμή. Απαγορεύεται να σκεφτόμαστε κάτι άλλο.»

Για την συνέχεια: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχε άγχος και πίεση, αυτά αυξάνονται κατακόρυφα με το τέλος της σεζόν. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, που μας αφήνει σε τροχιά διάκρισης. Στο σημείο που βρισκόμαστε, ο καθένας εξαρτάται από τα δικά του πόδια. Η ΑΕΛ μειονεκτεί λίγο, όμως υπάρχουν παιχνίδια που όλα μπορούν να συμβούν. Το πρωτάθλημα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος με επίπονη διαδρομή. Πρέπει να είσαι κυνικός. Δεν πανηγυρίζει κανείς στο Κολόσσι. Ταπεινά και συγκεντρωμένα για τα επόμενα παιχνίδια.Κρατάμε μικρό καλάθι, παραμένουμε ταπεινοί και συνεχίζουμε. Είμαστε ο Απόλλωνας, έχουμε ευθύνη στην ιστορία μας να παίξουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για Ντιγκινί και αγωνιστικό: «Ο Ντιγκινί θα περάσει από MRI για να ξέρουμε το μέγεθος του προβλήματος του. Χτύπησε στην περιοχή του γονάτου. Όποιους και αν έχουμε διαθέσιμους, θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Τα υπόλοιπα δύο παιδιά βγαίνουν από την καραντίνα τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ανυπομονούν να ενσωματωθούν το συντομότερο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy