Απίστευτες απειλές στον γιό του Πίρλο: “Να πεθάνετε και οι δυο”

Η κακή πορεία του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο της Γιουβέντους έχει φέρει ακραίες αντιδράσεις

Ο Αντρέα Πίρλο δεν έχει κάνει και την καλύτερη σεζόν στον πάγκο της Γιουβέντους και οι οπαδοί την ομάδας ξέφυγαν αυτή την φορά κατά πολύ.

Ο 17χρονος γιος του Ιταλού προπονητή, ανάρτησε κάποια μηνύματα που του στέλνουν διάφοροι και του εύχονται να πεθάνει εκείνος και ο πατέρας του. Συγκεκριμένα, ο Νικολό Πίρλο αναφέρει:

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελε κανένας να μου έπαιρνε αυτή την ελευθερία. Οι γονείς μου, μου έμαθαν να έχω ιδέες και να ακούω αυτές των άλλων. Πιστεύω, όμως, ότι σε όλα υπάρχει ένα όριο και αυτό έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω τέτοια μηνύματα. Παρακάτω σας δείχνω το πιο πρόσφατο, το οποίο ήρθε πριν λίγη ώρα. Τα στέλνουν όχι επειδή κάνω κάτι εγώ, αλλά επειδή είμαι ο γιος ενός προπονητή που πιθανότατα, όπως είναι λογικό να συμβαίνει, δεν αρέσει σε όλους. Αυτό είναι το «έγκλημά» μου και ο λόγος για τον οποίο καθημερινά μου εύχονται να πεθάνω. Σας ζητάω να μπείτε για λίγο στη θέση μου και να μου πείτε πώς θα αισθανόσασταν».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy