Η Μπάγερν άρχισε τις επαφές για Νάγκελσμαν

 Οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου άρχισαν διαπραγματεύσεις για να προσλάβουν τον νεαρό προπονητή της Λειψίας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ως αντικαταστάτη του Χάνσι Φλικ

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα «Bild», αποκαλύπτοντας ότι η διοίκηση της Λειψίας, αξιώνει 30 εκατομμύρια ευρώ για να «απελευθερώσει» τον 33χρονο Νάγκελσμαν, ο οποίος δεσμεύεται βάσει συμβολαίου μέχρι το 2023.

Παράλληλα, η αθλητική ιστοσελίδα «Sport 1», αναφέρει επίσης ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως προσδιορίζει το οικονομιοκό μέρος της διαπραγμάτευσης κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Συμβόλαιο μέχρι το 2023 έχει και ο Φλικ, ο οποίος προτίθεται να παραιτηθεί στο τέλος της σεζόν, δεδομένου ότι αφ΄ ενός, δεν «τα βρίσκει» με τον τεχνικό διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και αφ΄ ετέρου, είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Γιόακιμ Λεβ στην εθνική Γερμανίας.

«Εάν θέλουμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του Χάνσι, πρέπει από κοινού να βρούμε μια λύση, που να ικανοποιεί και την Μπάγερν», σχολίασε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy