Απάντησε στην απάντηση Φανούριου ο Κυριάκος: “Άφησε ξεκάθαρες αιχμές… , υπήρχαν βρισιές”

Φανούριος Vs Κυριάκος part 3

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, απαντώντας στις δηλώσεις του Φανουρίου Κωνσταντίνου, εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, ο οποίος είχε απαντήσει νωρίτερα στην τοποθέτηση του.

Η απάντηση Φανούριου σε Κυριάκο: “Αν αισθάνονται άβολα για κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορώ να το γνωρίζω…”

Αναλυτικά:

Για τα σχόλια του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα: «Είναι κάποιος που άκουσε αυτές τις χθεσινές δηλώσεις και να μην καταλάβει ότι άφησε ξεκάθαρες αιχμές προς την ομάδας μας; Υπάρχει κάποιος που ήταν στο γήπεδο ή έβλεπε το ματς από την τηλεόραση και δεν άκουσε τις βρισιές μετά το τρίτο γκολ. Είκοσι άτομα ήταν στο αγώνα. Τα κίνητρα μας είναι πάντα η φανέλα και η ιστορία μας. Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική και αξιοπρεπέστατη. Η ομάδα μας έχασε χθες καθαρά το παιχνίδι λόγω ατυχίας. Να μας αφήσουν ήσυχους πάνω σε αυτή την κουβέντα και “να γυρευτούν αλλού”. Έχουμε κάνει μια κακή σεζόν φέτος, ξέρουμε τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας. Έχουμε παλέψει τα προηγούμενα παιχνίδια και θα κάνουμε το ίδιο και στα επόμενα. Πριν από μερικές εβδομάδες κάναμε την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση με την Ομόνοια. Δεν καταλάβαμε πως χάσαμε, ήταν από τα απίστευτα που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο. Τι ήθελαν από μας χθες; Να πάμε στο γήπεδο και να χάσουμε το παιχνίδι; Δεν μας ικανοποίησαν οι προηγούμενες τοποθετήσεις όχι, εξακολουθούμε να έχουμε απορίες, ήταν ξεκάθαρες οι αιχμές από τον επίσημο Απόλλωνα. Ο προπονητής του Απόλλωνα ήταν πραγματικά κύριος σε όσα δήλωσε για την ομάδα μας. Ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο που επιθυμεί και κρίνεται με τα λεγόμενα του. Δεν ήθελα να επεκταθώ προηγουμένως, πέρα από τις δηλώσεις ήταν και οι βρισιές που ακούσαμε ξεκάθαρα».

Για το αγωνιστικό χθες: «Ήταν ένα παιχνίδι όπου και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τις καλές μας στιγμές. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χωρίς να μας απειλήσει ουσιαστικά ο αντίπαλος. Με την έναρξη της επανάληψης ισοφαρίσουμε και νομίζω το πιο κομβικό σημείο ήταν το δοκάρι του Ναούμ. Στα δύο γκολ μας γύρισε τη πλάτη η τύχη, γιατί κτύπησε αλλού. Δεν κρίνω το αποτέλεσμα ως δίκαιο. Είναι ένα καλοκαίρι με προφανή στόχο να επιστρέψουμε εκεί που μας συνήθισε ο κόσμος και να παλέψουμε τα επόμενα δύο παιχνίδι που μας έμειναν».

Αν η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι: «Ήταν φάση που την εξέτασε ο Ιταλός διαιτητής. Αλλά άλλο αυτό και άλλο οι βρισιές και οι τοποθετήσεις του επίσημου Απόλλωνα. Ακούσαμε ξεκάθαρα τις βρισιές και προς το πρόσωπο της ομάδας μας και προς εμάς. Δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις και οι αιχμές».

Για τον Ντιγκινί: «Εύχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Από την Πέμπτη θα μπούμε σε ρυθμούς Ομόνοιας. Θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι διαθέσιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Με τον ίδιο τρόπο θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια με Ομόνοια και Ανόρθωση».

Για το θέμα προπονητή: «Για τον νέο προπονητή περιμένουμε τον τεχνικό μας διευθυντή, είναι κάτι που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή, το χειρίζεται ο ίδιος αποκλειστικά. O Παναγιώτης Γιάννου ήταν τιμωρημένος χθες και για αυτό ήταν στον πάγκο ο Έκτορ Γκονζάλες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy