Survivor: Τρελό πάρτι στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Δείτε το τρέιλερ με τις αντιδράσεις των παικτών μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor.

Ανείπωτη χαρά πήραν ορισμένοι παίκτες στο Survivor μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρώτος και καλύτερος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος στο τρέιλερ λέει: «Μη φανταστείτε… Όχι ότι έχω κάποια ιδιαίτερη χαρά που έφυγε ο Παππάς… Όχι μωρέ… Μην πάει το μυαλό σας. Που γέμισε χαμόγελα η παραλία…».

«Όλα τα λεφτά», όμως, είναι ο πανηγυρισμός του Νίκου Μπάρτζη με τον Τζέιμς Καφετζή, με τον πρώτο να λέει το γνωστό πλέον σύνθημα που έβγαλε για τον ηθοποιό.

Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να πιστέψει πως έφυγε ο αδερφός του, όπως αποκαλούσε τον Αλέξη Παππά, και θα κληθεί να διαχειριστεί τις αντιξοότητες (και τις κόντρες) στον Άγιο Δομίνικο.

«Γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά…»

Μια… διαφορετική παραλία βλέπουμε στο Survivor, λίγο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, με τον ηθοποιό να φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης και άπαντες τους παίκτες των δύο ομάδων να στήνουν πάρτι εξαιτίας του γεγονότος αυτού, όπως βλέπουμε στο trailer.

«Γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά», φωνάζουν μπροστά στην κάμερα ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες χορεύουν στην παραλία, έχοντας απαλλαγεί από την παρουσία του. Δεν πανηγυρίζουν, όμως, όλοι με τον Τριαντάφυλλο να στέκεται υπερασπιστικά.

 

Survivor trailer: Οι αντιδράσεις στην αποχώρηση Παππά και το αγώνισμα επάθλου
Ο τραγουδιστής, μάλιστα, βγαίνει στην αντεπίθεση εναντίον των υπολοίπων παικτών, θεωρώντας ως ντροπιαστική την αντίδρασή τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, δε δείχνουν κανένα σεβασμό στο ότι μαζί του πέρασαν πολλές κακουχίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, φυσικά, υπάρχει και το αγώνισμα επιβίωσης, με το στίβο μάχης να μοιάζει αρκετά στους κλασικούς, που γνωρίζουμε.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy