Τους χάλασαν το πάρτι και έστειλαν τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο

Αστυνομικοί τραυματίσθηκαν εν ώρα καθήκοντος στην κοινότητα της Ίνειας, ενώ εναντίον τριών προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για υπόθεση επίθεσης, καταστροφής υπηρεσιακού ιματισμού, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες στις 19:30 κλήθηκε περίπολο της Αστυνομίας στο χωριό Ίνεια μετά από καταγγελία για συγκέντρωση πολλών ατόμων. Το περίπολο της Αστυνομίας μετέβη στο μέρος, όπου, όπως διαφάνηκε, σε προαύλιο αυλής οικίας  20 – 25 πρόσωπα διασκέδαζαν.

Αρχικά οι συμμετέχοντες στο πάρτι συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις και διαλύθηκαν. Ακολούθως έγινε εκ νέου καταγγελία για συγκέντρωση με αποτέλεσμα να μεταβεί το περίπολο για δεύτερη φορά. Στη θέα των αστυνομικών οι συμμετέχοντες αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση όταν ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες ότι θα τους κατάγγελλαν.

Από την επίθεση δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο ένας υπέστη κάταγμα του αριστερού ώμου και ο δεύτερος δέχθηκε κτυπήματα  και κακώσεις του κάτω χείλους και στο πρόσωπο. Επίσης τρίτου αστυνομικού του έσχισαν το πουκάμισο ενώ δύο άλλοι, ένας πυροσβέστηw και ένας στρατιωτικός, που συμμετείχαν στις περιπολίες για την τήρηση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, δέχτηκαν επιθέσεις.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου ενώ η αστυνομία έχει εκδώσει επί του παρόντος τρία εντάλματα σύλληψης και αναζητεί τους υπόλοιπους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy